Здравейте!

През 2009-та година записах специалност "Право" в Нов Български университет и започнах да търся лекции и помощни материали онлайн. В онези дни материалите онлайн бяха изключително оскъдни и това ме мотивира да създам сайт, в който да събера лекции по абсолютно всички дисциплини от сферата на правото. Така се заформи идеята за безплатен онлайн каталог с лекции по право.

Работата се оказа доста по-трудна и времеемка от това, което първоначално очаквах. Моето желание да създам и кача лекции, които са добре написани и коректни превърна проекта bg-pravo.com в нещо, изискващо стотици, а в последствие и хиляди часове работа. От тогава до днес са изминали над 12 години, но работата по него продължава. Въпреки всичко, смятам, че постигнах целта си и вече толкова години се радвам на вашите добри отзиви. 

Звучи нереално, но до сега съм получил може би около 500 писма от вас, студенти и не само, на които bg-pravo.com е помогнал. За мен това е най-голямата награда - да знам, че съм направил нещо, което е помогнало на много хора. 

За ваше улеснение съм разделил лекциите по дисциплини и по курс. Програмите в различните университети не винаги съвпадат, затова понякога има леко разминаване в изучаваните предмети от конкретен курс. 

Намерете лекции според вашия курс:

Лекции за 1-ви курс
Лекции за 2-ри курс
Лекции за 3-ти курс
Лекции за 4-ти курс
Лекции за 5-ти курс

Държавен изпит по право:

Гражданскоправни науки
Наказателноправни науки
Публично-правни науки

Придобиване на юридическа правоспособност:

Лекции за юридическа правоспособност


От автора:
За всякакви въпроси, мнения или оплаквания - пишете ми на info@bg-pravo.com. С радост ще ви отговоря. 

Поздрави! 
Калин Петров