Добре дошли!

Сайтът www.bg-pravo.com разполага с най-богатата селекция от лекции по дисциплините, които се изучават в специалността "Право". Независимо от това дали сте възпитаник на Софийския университет, УНСС, Нов Български или на някой друг университет, качените тук лекции ще са Ви от полза и спокойно можете да се подготвяте от тях. Публикуваните от нас материали са внимателно подбрани, като сме се старали да качим само най-изчерпателните, най-точните и възможно най-правилно написаните лекции, които могат да се намерят. Постигането на тези резултати е изключително трудна задача, затова, моля, бъдете благосклонни към работата ни в случай, че наличната информация някъде не е напълно актуална или попаднете на неяснота. В такива случаи е достатъчно само да ни пишете и ние ще направим нужното за да коригираме проблема.

Публикуваните лекции се обновяват ежегодно, но все пак е възможно да съществуват неточности.


За Ваше улеснение сме разделили лекциите по дисциплини (чрез раздела вдясно), както и спрямо курса, в който те се преподават.

Избери лекции по курс:

Лекции за 1-ви курс
Лекции за 2-ри курс
Лекции за 3-ти курс
Лекции за 4-ти курс
Лекции за 5-ти курс

Лекции за държавен изпит по право:

Гражданскоправни науки
Наказателноправни науки
Публично-правни науки

Лекции за придобиване на юридическа правоспособност

/НОВО/

Лекции за юридическа правоспособност


От автора:
Ако притежавате лекции по право в електронен вариант и искате да ги споделите с нас, като по този начин помогнете на вашите колеги, можете да ги изпратите на адрес info@bg-pravo.com. Ние ще ги прегледаме и качим (в случай че те са по-добри и по-актуални от наличните в момента).

За всякакви въпроси, мнения или препоръки, можете да се свържете с нас на посочения имейл.
Ще се радваме да ни пишете!